21/3/06

Llista del 3r sopar-cata de vins blancs

Aqui teniu la llista dels vins blancs que vam catar al 3r sopar-cata, del que més avall ja hi ha un post amb el menú i altres comentaris. Com sempre si cliqueu sobre el nom del vi accediu a la informació que hi ha a internet de la bodega.

MAR DE FRADES
Albariño
2004
D.O.: Rias Baixas
Bodegas Mar de Frades

GAIA DE LOXAREL
Sauvignon Blanc
2005
D.O: Penedés
Caves Loxarel

MARFIL ALELLA CLÀSSIC
Pansa blanca, garnatxa blanca, pansa vermella
2004
D.O: Alella
Bodegas can Jonc

TERRAS GAUDA
Albariño, caiño, branco, "louveira"
2004
D.O: Rias Baixas
Bodegas Terras Gauda

KABINETT TROCKEN
Müller-thurgau
2002
D.O: Franken (Alemanya)

VERD ALBERA
2005
D.O: Empordà-Costa Brava
Bodega Martí Fabra

MARQUÉS DE ALELLA - ACOT
2004
Chardonnay
D:O: Alella
Bodega Parxet

ENATE
2004
Chardonnay-234
D:O: Somontano
Bodega Viñedos y crianzas del alto Aragón S.A.

3 comentarios:

Quim Díaz dijo...

ESTAMOS EN ELLO

Anónimo dijo...

La Pataca de Tamarit consisteix en:
Farina,canela, sucre, anís, nou moscada, ralladura llimona i greixos del porc, atmelles "molgudes" si es vol i molla de pa. Se fa un caldo de ossos de tocino, allavontes s'escalden les sopes de la molla de pa, pero no massa caldoses just per desfer la molla de pa, llavontes si tira lo greix fundit, només lo líquid, se tiren los altres amaniments i quan esta tot aixó mesclat s'hi tira la farina per pastar-ho, fins que no s'encanxi a les mans.I es fan les boles. Després es fan bullir al caldo, però que ballin, que no s'enganxen, perque així quan estan cuites pujen elles soles i ja es poden treure, per saber si estan cuites del tot es parteix pel mig per veure si estan cuites.
Mentres es fa la matança del porc, en un calder es fan bullir els ossos que es treuen, i en aquest caldo es on es bullen les pataques, igual que la butifarra blanca.
Receta de Trini Coscolla

Quim Díaz dijo...

Moltes gracies per la info, no es pot ser més efectiu. Gràcies