20/4/06

PRODUCTES QUE M'AGRADEN [1]


Després de parlar amb força gent sobre el penúltim Post (el del Vie de Knorr), he decidit deixar de ser negatiu en aquest blog, i pendre'm la gastronomia des d'un punt de vista més positiu. Poc a poc aniré parlant dels productes que m'agraden i que estan ben pensats i elaborats (que, per sort, també n'hi ha molts). Ja sé que potser començo una mica en plan sibarita, però la veritat és que m'ha donat per aqui.

El whisky escocés GLENROTHES
La destil·leria Glenrothes, que significa vall vermella, va ser fundada el 1879 en un lloc amb excepcionals condicions climàtiques i geològiques per la destilació de whiskis.
Es tracta d'un aiguardent de malta que manté una molt bona regularitat a totes les seves anyades, és de color àmbar, d'aspecte brillant i amb tonalitats ataronjades. És un whisky per els que preferèixen la delicadesa en boca, sense por a perdre complexitat
Els productors, encara que aqui no és gens habitual, recomanen probar-lo com a aperitiu o refresc; barrejat amb un 50% d'aigua, fet que rebaixa l'alcohol a 20 graus (semblant a un oloroso). Es tracta d'una altra forma, que a Escocia es fa sovint, de gaudir-ne.

FICHA TECNICA
Marca: The Glenrothes.
Destil·leria: Glenrothes Distillery.
Lloc: Highland (subzona Speyside). Escocia
Tipus de whisky: single malt.
Graus d'alcohol: 43º.
Criança: 13 años en roure.
Preu aproximat: 33'00 euros

2 comentarios:

Eugeni dijo...

Doncs a mi m' agrada el NESTEA. Sento decepcionar

Eugeni dijo...

Doncs a mi m' agrada el NESTEA. Sento decepcionar