7/6/06

PRODUCTES QUE M'AGRADEN [3]

Des del passat mes de maig i fins esgotar les existències, la companyia de begudes PepsiCo España treu una edició especial i limitada de Mirinda, el refresc de la nostra infància que després de més de 10 anys d'absència als nostres mercats, torna en una edició exclusiva.
El llançament especial de Mirinda és una oportunitat única per poder gaudir una vegada més, d'un dels refrescos més frikis i enyorats.

Els tests demostren que la major part dels europeus preferèixen Mirinda per sobre dels altres refrescos de taronja(29% vs 25%) i consideren que el seu gust és més intens.

Encara que actualment no es comercialitza a Espanya, Mirinda es ven actualment amb gran èxit a més de 50 paisos de tot el món. Entre els que destaquen Estats Units, Mèxic, Italia, Xina i Russia, entre d'altres.

A partir de principis de maig i fins esgotar existèncias, l'edició limitada de Mirinda estarà disponible a tots els hipermecats i alguns supermercats d'Espanya i es comercialitzarà en ampolles de Pet de 2L (P.V.P. 0,99 €). A Sant Feliu la podem trobar, fins que s'acabi, a l'Esclat.

No hay comentarios: