12/2/09

El magret d'ànec amb salsa de mostassa i vi blanc que agrada a tothom


Es tracta d'una forma fàcil i ràpida de fer un magret realment sorprenent, ningú s'imaginarà que heu aconseguit aquesta salsa que acompanya tant i tant bé el magret amb tan poc temps. Una recepta d'alta cuina a l'abast de tothom. Seguiu les indicacions i no fallareu (per 2 persones):

- un magret d'ànec
- dues cullerades de mostassa de dijon
- una copa de vi blanc
- sal i pebre
  • feu uns talls en forma de requadre a la part del greix del magret (tal i com es veu a la foto) i salpebreu bé per totes dues bandes
  • poseu una paella antiadherent al foc (sense oli ni res més) i deixeu que s'escalfi bé. UN cop sigui ben calenta poseu-hi el magret amb la cara del greix tocant a la paella
  • en un moment el magret perderà una gran quantitat de greix, retireu aquest greix, baixeu el foc a la meitat més o menys i continueu la cocció per la part del greix
  • quan el greix sigui ros i cruixent doneu la volta al magret, baixeu una mica més el foc i deixeu coure durant uns 10-15 minuts
  • retireu el magret i emboliqueu-lo en paper d'alumini
  • a la paella i sense retirar el greix que hi ha tireu-hi la mostassa, remeneu i coeu un parell de minuts i afegir-hi el vi blanc
  • deixar coure el vi i la mostassa amb el greix a la paella fins que espessi. Mentre estant desembolicar el magret i tallar-lo a llesques de mig dit més o menys.
  • els sucs que ha deixat anar el magret afegir-los a la paella i posar la salsa per sobre els talls de magret
  • serviu acompanyat d'arròs blanc saltejat amb un gra d'all o unes fulles d'enciams variats amanits.

No hay comentarios: