24/5/06

Pollastre amb escamarlans per 40


Realment no erem 40, però vam calcular que més o menys tota aquesta gent hagués pogut menjar de la cassola de pollastre amb escamarlans que vaig preparar el passat dissabte en 5 hores aproximadament i amb 23 kg. de pollastre 3'5 kg d'escamarlans, 15 cebes, 15 pastanagues, 9 litres de caldo, 1'5 kg de tomaquet, 250 gr. d'avellanes, 1/2 teula de xocolata negra, rom, vi ranci, jerez vell, julivert i alls.
Ens la vam menjar gairebé tota el diumenge a l'aplec de Pedralta i , segons deia la gent, era molt bona.

3 comentarios:

Garbinada dijo...

Està molt bé que pensessin a comentar que estava bo perquè de vegades quan la gent està enfeïnada menjant se n'oblida de dir res i els comentaris són una mica el "premi" del cuiner després de tant esforç perquè tot surti perfecte, no?

Eugeni dijo...

I a mi com sempre no m' hi van convidar. :'( PLORO!

Anónimo dijo...

podries donar la recepta no? aixi podriem saber si es bo en realitat